;

U wilt uw huis verkopen?

De verkoop van een woning is een belangrijk en vaak emotioneel gebeuren voor een koper. Vooral als u een lange tijd op dezelfde plek heeft gewoond, is de woning een stukje van jezelf geworden. Een objectieve kijk op de woning, de plek en de waarde is dan vaak erg moeilijk te vormen. Veel mensen verkopen slechts enkele keren in hun leven hun woning. Daarom is het noodzaak de hulp van een deskundige in te schakelen.

Makelaardij Kooijker kan u daar prima in begeleiden. Door een flexibel dienstpakket aan te bieden kan worden afgesproken wat u zelf kan/wenst te doen en wat uw makelaar voor u kan doen. In een eerste gesprek, welke altijd kosteloos is, zal helder uiteen worden gezet hoe de woning het best kan worden gepresenteerd. Bijvoorbeeld een te mooi voorgestelde woning (op internet) geeft teleurstelling naar de belangstellende, en frustraties naar de verkoper bij afwijzing na een bezichtiging. Maar bijzondere eigenschappen van een woning dienen natuurlijk de volle aandacht te krijgen. Het is van belang dat het pand in een goede balans wordt gepresenteerd.

Mijn stelling is dat, zowel bij verkoop of aankoop de verkoper én koper tevreden dienen te zijn. Beiden moeten een goed gevoel bij de transactie hebben.

Aize Kooijker
Makelaar oz.